bedste trick løbehjul

5 skvělých trikových koloběžek

5 rigtig gode trick løbehjul - ScootWorld.dk 5 rigtig gode trick løbehjul - ScootWorld.dk

Dobrá triková koloběžka je triková koloběžka, která je přizpůsobena potřebám a schopnostem jezdce a typu jízdy, kterou bude provozovat. Obecně platí, že dobrá triková koloběžka by měla mít následující vlastnosti:

  • Pevná a odolná konstrukce: Dobrá triková koloběžka by měla vydržet náročné triky a kaskadérské kousky, takže by měla být vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a mít robustní konstrukci.
  • Pohodlné a nastavitelné součásti: Řídítka, palubní deska a kolečka koloběžky by měly být pohodlné a měly by vyhovovat výšce, hmotnosti a stylu jízdy jezdce.
  • Vysoce kvalitní komponenty: Dobrá triková koloběžka by měla mít vysoce kvalitní komponenty, jako jsou utěsněná ložiska a vidlice bez závitů, aby se zlepšil výkon a životnost.
  • Vyhovuje potřebám a schopnostem jezdce: Nejlepší triková koloběžka pro konkrétního jezdce závisí na jeho stylu jízdy, úrovni dovedností a typu jízdy, kterou chce provozovat. Začátečníkovi může lépe vyhovovat levnější trikový skútr, zatímco zkušenější jezdec může dát přednost profesionálnímu trikovému skútru ve vyšší cenové kategorii. 


Kromě těchto obecných charakteristik je třeba při hledání dobré trikové koloběžky zvážit také několik specifických věcí, jako je hmotnost a velikost koloběžky, typ kol a brzd, které má, a další funkce nebo příslušenství, které je součástí dodávky. Je důležité udělat si průzkum a porovnat různé modely, abyste našli ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a preferencím. Vezměte si náš vlastní kvíz o trikových koloběžkách zde a najděte si svůj vysněný skútr ještě dnes. 

 

Podívejte se na 5 opravdu dobrých trikových koloběžek zde

  1. Panda Initio Complete Trick Scooter (pro začátečníky)
    Tato triková koloběžka je ideální volbou pro začátečníky, kteří s tímto sportem teprve začínají. Na této trikové koloběžce se naučíte základní triky a je vhodná zejména pro jízdu ve skateparcích a na rampách. Je vyrobena z hliníku, a proto je lehká a odolná. Doporučený věk je od 6 let. Koloběžka váží 3300 g a má celkovou výšku 82 cm. Je to také jedna z cenově nejpříznivějších trikových koloběžek na trhu a patří k nejprodávanějším trikovým koloběžkám v Evropě. Panda Koloběžka Initio se dodává v 6 různých barvách, včetně megaoblíbené duhové barvy. Kromě toho se skvěle hodí i jako dopravní koloběžka pro přesun z bodu A do bodu B. 


  2. Striker Lux Complete Trick Scooter (Park)
    Tato triková koloběžka je ideální volbou pro začátečníky i zkušené jezdce. Jedná se o koloběžku s krátkou palubou o délce pouhých 49 cm, která usnadňuje provádění triků ve skateparku. Je také velmi lehká s hmotností pouhých 3100 g a celkovou výškou 87 cm. Koloběžka je vyrobena z hliníku, což zajišťuje odolnost i lehkost. Doporučujeme pro jezdce ve věku 11 let +. 

    Striker Koloběžka Lux je jednou z nejprodávanějších koloběžek v Evropě, a to z dobrého důvodu. S touto trikovou koloběžkou získáte za své peníze hodně peněz a je ideální pro trénink ve skateparku a učení těch nejúžasnějších flipů a triků. 

  3. Striker Gravis Complete Trick Scooter (Street)
    Tato triková koloběžka je super oblíbená streetová triková koloběžka. Je extrémně pevná, vyrobená z hliníku a dodává se s širokou palubou a kompresí SCS. Není to nejlehčí koloběžka na trhu, v závislosti na velikosti váží buď 4,2 kg, nebo 4,5 kg, ale přesto je dostatečně lehká na provádění nejnáročnějších pouličních triků. 

    Striker Gravis je vhodný pro začátečníky i zkušené jezdce s doporučeným věkem 13 let +. Celková výška dosahuje 900 mm nebo 950 mm. Pokud chcete trikovou koloběžku speciálně vyrobenou pro jízdu na ulici, která dokáže brousit po kolejích, je to pro vás ideální volba. 

  4. Striker BGSEAKK Kompletní triková koloběžka (Park)
    Tento trikový skútr je nejlepší volbou pro zkušené jezdce, kteří hledají skútr špičkové kvality a výkonu. Koloběžka je vyrobena z vysoce kvalitních komponentů, které zajišťují pohodlí, odolnost a přesnost. Jedná se o lehkou koloběžku s hmotností 3,05 kg a celkovou výškou 88 cm, která usnadňuje provádění i těch nejnáročnějších triků. S Striker BGSEAKK získáte nejmodernější trikovou koloběžku, která by se dala téměř nazvat "Rolls Roycem" mezi koloběžkami. Doporučuje se pro jezdce ve věku 13 let +. 

  5. ScootWorld Bend Complete Trick Scooter (Hybrid)
    Tato triková koloběžka je ideální koloběžkou pro začátečníky i pokročilé jezdce. Díky téměř 10 letům zkušeností v oboru jsme vyvinuli tuto koloběžku optimalizovanou pro triky ve skateparku. Díky ní snadno přistáváte s tailwipy, briflipy a čímkoli dalším, co trénujete. Koloběžka je vyrobena z hliníku, díky čemuž je velmi lehká, váží 3360 g a její celková výška je 82 cm. Délka paluby je 49 cm, což usnadňuje ještě rychlejší učení tailwhipů. Koloběžka Trick je doporučena pro jezdce ve věku 11 let +.

Skvělých trikových koloběžek je samozřejmě mnohem více, ale toto je stručný přehled těch absolutně nejlepších ve svém oboru. 

Del